Öğrenci Yorumları Yorum Ekle
  • Dilara Binay

    Zaman o kadar kötü ki kime güveneceğini bilmiyor insan , taa kalkıp İzmirden size gelmek cesaret işiydi. Şimdi diyorum ki iyilki bu casareti göstermişim kalkıp sizin kursunuza kayıt olmuşum. İlk kurs sanmıştım meğer orası sizin de bi eviniz gibiymiş bizimde evimiz oldu. Verdiğiniz eğtime değinirsem koca koca satırlar yazmam lazım Hilal hocam :)) Bize kısa sürede bu kadar bilgiyi çok güzel öğrettiğiniz için size minnettarımm. Fatih hocam da iyiki ikna etmiş bizii iyiki tanımışım sizi. Sizin hakkınızı biz ömür boyu ödeyemeyiz. Bize aile olduğunuz için ayrıca teşekür ederizzzz ..

    25 Mart 2017
  • Emre Azat

    Merhaba , Öncelikle mutluyummm :)) Çok kısa sürede sertifikamı almamı sağlayan sevgili HİLAL hocama sonsuz teşekkürler.Bir öğretmen ancak bu kadar cana yakın olabilirdi öncelikle kendisi herşeyden önce çok iyi bir insan .Derslerimiz çok neşeli geçti HİLAL hocamızın öğrencilerle iletişimi gerçekten cok iyidi çok kısa sürede a1 sertifikamı kazandım . Bir öğretmenin dersi anlatabilme kabiliyeti çok çok önemlidir ve hocamızda fazlasıyla bu kabiliyet vardı. Herşeyden önce hocamızın tavsiyelerine uyduk bize en kolay şekilde yani anlayabilecegimiz sekilde anlattı dersleri bu benim için büyük bir kolaylıkti , Hilal hocam emekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum sayenizde iyi bir puanla sınavı kazındım tabi bu arada FATİH hocamizida unutmamak lazım bizlere çok yardımcı oldu her konuda sınava girmeden verdiği tavsiyeler çok ama çok işimize yaradı Ve herşeyden önemlisi kurs bittikten sonra bile Hocalarımız bizimle ilgilendi. Kurs sayesinde çok güzel arkadaşlarda edindim. Son olarak A1 sertifikası almak isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Hakkınızi helal edin HİLAL ve FATİH hocam sizleri çok seviyoruz :)

     

    emre-azat@hotmail.com 

    25 Mart 2017
  • SEZER AKSU

    SADECE 20 GUNDE ALMANCA OGRENMEK, KONUSABILMEK VE A1 SINAVINDAN 81 PUAN ALMAK... INANILMASI GERCEKTEN ZOR...HALA INANAMIYORUM...KURSA KAYIT YAPTIRDIGIMDA GARANTİ VERIYORUZ DEMISLERDI...ACIKCASI ABARTI BULMUSTUM AMA KURS BASLADIGINDA CIDDI OLDUKLARINI ANLADIM... HILAL HOCA ANLATIM TARZIYLA DIKSIYONUYLA DISIPLINIYLE MUFREDATIYLA BIZLERI KAZANMAYA OYLE BIR ODAKLADI VE INANDIRDIKI KAYBETMEK IMKANSIZ HALE GELDI... DAHA SINAVA GIRMEDEN SINAVI KAZANMIS GIBI KONSOLOSLUK RANDEVUMU BILE ALDIM.. BUGÜN VIZE GORUSMEM DE BITTI.. SADECE VIZEMI BEKLIYORUM... 20 GUNDE BUNU BASARABILEN BU KURSA GELDIGIM ICIN COK SANSLI HISSEDIYORUM.. BAŞTA HILAL HOCAMA VE KURS MUDURUMUZ FATİH BEY E TEŞEKKÜR EDİYORUM... SIZLERI TANIMAK COK GUZELDI... BEN ÇANAKKALE DEN KURSA GELDIM FATIH BEY HOTEL BULMA KONUSUNDA VE VIZE ISLEMLERIMDE DE YARDIMCI OLDU KENDISINE TEŞEKKÜR EDİYORUM... A1 SERTIFIKAMI GORMEK ISTEYENLER SITEDE KAZANANLAR BOLUMUNDE GOREBILIR...SORU SORMAK ISTEYEN OLURSA MAIL YOLUYLA CEVAP VEREBILIRIM... A1 SERTIFIKASI ALMAK ICIN DOĞRU ADRES KESINLIKLE KAMPUS DİL EĞİTİM MERKEZİ !

     

    Sezeraksu1980@hotmail.com

    25 Mart 2017
  • Engin Şahin

    Öncelikle Hilal Hocama ve Eşi Fatih Beye burdan çok teşekkürler. Daha önce başka bir kursa gittim ve sınava girdim ,  girmiş oldugum a1 sınavından kaldım Çünkü gittiğim o kurs dogru kurs degildi.. umutsuzluga kapılmıştım ki ,  bu muhteşem insanlarla tanıştım ! 20 günlük kurs sonunda ,  3 aylık kursa gitmiş gibi bir egitim oldugunu farkettim ! kursun bitmesini ben ve kurs arkadaşlarım istemiyorduk Çünkü herşey 10 numaraydi ve sonra sınava girip kazandım.. ! Burdan tekrar Hilal Hocama tekrar teşekürler. kendimi şanslı hissediyorum hocam iyiki varsınız.

     

    Engin62sahin@hotmail.com

    24 Mart 2017
  • Caner YILDIRIM

    Öncelikle herkese merhaba. FATİH Hocayı tanımama vesile olan mesajlardan birini şu anda ben yazıyorum... İnternette araştırırken rastladığım bu teşekkür mesajları sonucu kendisiyle iletişime geçtim. Yoğun iş hayatım sebebi ile kurs saatleri bana uymadığı için HİLAL Hocamın kursuna katılamadım. Fatih hocam sağolsun Rabbim binlerce kez razı olsun, bana sadece kurs materyallerini, notlarını verdi. Eşimin sık sık İstanbul a seyahat etmesinden ötürü şanslıydım, tüm notları onunla çalışma şansı buldum ama herkes benim kadar şanslı değil imkanlar el vermiyor biliyorum . Kursa katılmadan kendi imkanlarımla ve FATİH hocanın direktifleriyle çalışabildiğim kadar çalıştım. Yolda mektup ezberledim, işte mektup ezberledim , evde mektup ezberledim.... Kursa katılmadığım halde FATİH HOCA VE HİLAL HOCA sınavdan bir gün önce beni aradı ve neler yapıp , neler yapmamam gerektiğini nelere dikkat etmem gerektiğini uzun uzun anlattı. Tekrar Sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum ikisinden'de ALLAH RAZI OLSUN ! ALDIKLARI ÜCRET SON KURUŞUNA KADAR HELAL ! BU İŞİ GERÇEKTEN YAPAN VE BAŞARABİLEN , SİZE GARANTİ VERİP GARANTİYİ GERÇEKLEŞTİREN VEDE DESTEK OLAN... ÇOK ÖZEL BU NADİR İNSANLAR FATİH HOCAM VE HİLAL HOCAM İYİKİ VARSINIZ..

    SONUCA GELEYİM ..... 100 üzerinden 82 gibi gayet yüksek bir notla belgemi aldım. İsteyen olursa belgemi gönderebilirim. Gözünüz kapalı gidebileceğiniz tek adres kampüs dil eğitim merkezi.. FATİH HOCA gibi nokta atışı yapan , konulara ve sınava hakim birisi varken yapabileceğiniz tek şey kendisini tanıyıp teşekkür etmek... KOCAMAN TEŞEKKÜRLER ABİ :)

     

    caneryildirim034@outlook.com

    24 Mart 2017
  • Ferhat Çelik

    Cok sevgili Hilal hocam ve Fatih hocam ben hangısıne sevınecegıme sasırdım sızınle tanısmayamı sınavı gectıgımemı butun sevınclerı bır arada yasattıgınız ıcın butun kalbımle tesekkurederım ılk..bundan once dort bes ay bır kurs maceram oldu ve gıttıgım hıc bıryerde sızın verdıgınız dersın uc te bırını alamadım ..keske elımde olsa burdan butun turkıyeye sızı anlatsam ..artık kadıkoyde bır evımız daha var ne mutlu sızı tanıdım

    20 Mart 2017
ÖĞRENCİ YORUMLARI
  • Esma Yılmaz
    Mehraba ben iyiki Hilal ve Fatih hocayı tanımışım çok teşekkür ederim sizler sayesinde A1 Almanca se...
  • Murat Safak
    Sehr kompetent und freundlich. Vielen Dank   murat.safak@yahoo.de ...
  • Selda şafak
    Kısa surede Belgeyi kazanmamiza yardimci olan Fatih hocam ve tabiki İsmail hocamıza canı gönülden teşekk&...
  • Özgür oruç
    Bir kurs ve kursun hocası öğrencilerine hem eğitim hemde bilgi aktarma anlamında ancak bukadar verimli olabilir .&u...
  • Murat aydin
    Merhaba degerli dostlar ben kampüs dil eğitim merkezinden ders aldım ve başarılı bir şekilde sertifikam&#...
  • Yeliz Bynsl
    7 hafta da online olarak belgeyi almayı sağladıkları için başta ben tereddüt ettiğim için ve ik...
BİZİMLE KAZANANLAR
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
Bizimle Kazananlar
FOTO GALERİ
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri

Yorum Yap

BİLGİ ALIN !

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz.
En yakın zamanda sizinle irtibat’a geçeceğiz.
Fatih Güngör ( Kurucu Müdür )

Merhaba,

A1 Almanca Dil Sertifikası Ve Aile Birleşimi Kursu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstermisiniz ?

10:02:57
Görüşmeyi Başlat