Öğrenci Yorumları Yorum Ekle
  • Aykut Gültepe

    Ne denir ne soylenir nasıl yazılır bilemiyorum. Başka bir kursa gittim daha önce ve bitirdim taman dedim oldu Almanca A1 . Aldigim sertifika geçersizmis diğer kurs beni kandırdı :( Goethe yada Osd olmalıymış büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Kosolosluk görüşmesinde birisinin YASEMIN hocayi (((( YASEMİN GÖNCÜ))))(( özellikle (((((YASEMİN GÖNCÜ )))) diye önerdiği Kadıköydeki bir kurs dediler. Kampüs Dil Eğitim Merkezine gittim ayni gün dersde dinledim ve kayıt oldum... gerçekten gittiğim diğer kurs yanından gecemezzzz buranın :)   İlk sinavda 69 ile gectim heyecan olmasaydı gerçekten amaaa gercekten daha iyi bir puan alicaktim. Hocamizin dediklerinin aynısı cikti nokta atışı resmen kimi kurslar varr işi parayı alana kadar sonra top sende.Ama ((YASEMİN GÖNCÜ ))) Yasemin hoca oyle değil sinav gunune kadar aradi ilgilendi moral verdi ya arkadaşlarımla bizleri hic yalniz birakmadi hocammm Allah Razı Olsunn

     

    aykttgultepe@gmail.com

    15 Temmuz 2017
  • Bozkurt Yasin Seratli

    Herkese öncelike merhaba

    A1 sertifikasini dün eline almis biri olarak selamlar.ilk giriste sertifikayi almis bulunuyorum.bu yaziyi şayet okuyorsaniz sizde buyuk ihtimalle benim bir ay once aradigim gibi kurs ariyorsunuz.Fatih Abiyle iletisime gecerek adresini ögrendim kursun. fakat yine baska kurslarada bakmaya devam ediyordum bir yandan . Butun kurslari gezdikten sonra Allahtan Kampüs Dil Eğitim Merkezi cikti karsima .diger kurslari hem zaman hemde para tuzagi olarak goruyorum şu an ! Yasemin hocanin tane tane anlatimi ile hem temel almanca ogreniyorsunuz hemde sinava hazirlaniyorsunuz. Ve kendinizi derslere vererek A1 sertifikanizi elinize aliyorsunuz . Bu yaziyi okuyorsaniz ve amacinizda ailenize kavusmak yada A1 almak ise Fatih Abinin pesini birakmadan kaydinizi biran önce yaptirmanizi tavsiye ederim.Sınıfta yerler kalmıyor çok talep var bu kursa. Bir ay öncesine kadar butun yorumlari okuyup simdi yorum yazdigim icin Fatih Abiye Ve Yasemin Hocaya sevgi ve selamlar .

    b.yasinseratli@hotmail.com

    15 Temmuz 2017
  • Şahin Aktı

    ilk başta bu kurumu açan Fatih Bey e ve ögretmenim Yasemin Hocam a çok çok teşekkür ederim bu A1 Almanca Aile Birleşimi sınavını 20 günde ders alıp tek seferde geçtim hiç zorlanmadan. Yasemin Hocamın sayesinde... o güzel ders anlatımı için çok teşekkür ederim Yasemin Hocama. Burayı herkese tavsiye ederim biran önce eşine kavuşmak isteyen arkadaşlara korkmayın sadece hocayı dinleyin verilen ödevi yapın %100 geçersiniz. Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar bu numaradan ulaşabilirler 05449731373 saygılar sevgiler .

     

    Sahinakti73@gmail.com 

     

    13 Temmuz 2017
  • Hakan Şener

    Merhaba Bu Yorumu Okuyan Herkese :)

     

    Arkadaşlar ben daha önce A1 Almanca yani Aile Birleşimi sınavına 3 Kere girdim ve kazanamadım. Gittiğim kurslar Amerikan Kültür - Goethe nin kendi kursu - Ankarada ki Altıngeçit kursları idi ! bu kurslardan aldığım eğitim ile sınavdan dediğim gibi 3 kere kaldım. Notlarım 48 - 58 - 54 şeklindeydi. Ümitsiz bir şekilde internet de araştırma yaparken , Kampüs Dil Eğitim merkezinin reklamlarına rastladım . 20 Günde %100 Garanti veriyorlardı , tabiki önce inanamadım :) hemen Kadıköyde ki kurs yerini ziyaret ettim.

     

    Beni Fatih Abi ( abi diyorum çünkü gerçekten abilik yapmıştır ) karşıladı.. Kendine has anlatımı , sınava hakimiyeti , vize konusundaki deneyimi , o kadar işine hakimdi ki gidince anlarsınız :) İkna oldum ve sektörel bazda bakarsak çok uygun fiyata kayıt oldum , sektörde bu fiyatın 2 katı fazlasını istediler. Daha sonra derslere başladım. Hocam HİLAL GÜNGÖR , hakkını asla ödeyemem , derslerdeki hakimiyeti , sınavdaki uzmanlığı , ders anlatım şekli , hiç almancayı bilmiyorsanız en iyi öğretmen , en iyi yol gösterici , bu kelimeler az kalır Hilal Hocamın emeği karşısında. Ve Sınava Ankarada Girdim . 81 Puan Alarak bu sınavı geçtim arkadaşlar.. Sizlerde A1 Almanca Sertifikası almak , Ailenize Biran Önce Kavuşmak İstiyorsanız. Bu kurumu tercih edin ve Fatih Güngör - Hilal Güngör çiftine kendinizi emanet edin. Bu kurumda sınavda çıkan soru ve cevapları bire bir aynısı işlendi , öğretildi , diğer kurslar sınava yönelik değildi , burda hedef odaklı , nokta atışları var.Allah Razı Olsun Sizlerden , Hakkınızı Helal Edin.. Böyle Dürüst İnsanlar Olduğunuz İçin Teşekkür Ederim. Sizleri Seviyorum Hocalarım:)

    HAKAN ŞENER

    16 Haziran 2017
  • Mustafa BODUR

    Çok yakın arkadaşımın bana tavsiye ettiği ve benimde severek geldiğim Kampüs Dil Eğitim Merkezi A1 Almanca Aile Birleşimi kursu idi. Ama kursdan daha öte bir aile ortamıydı gerçekten. Öncelikle Hilal Hocamın çok büyük emeği var öyle bi şekilde anlattıki noktasına kadar o yabancı dili bize basitleştirdi kolaylaştırdı ve sevdirdi resmen. Emeğine diline yüreğine sağlık Hilal Hocam ve Fatih Bey... Allah Razı Olsun ! Sayenizde İlk Girdiğim Sınavı Kazanarak Çok Güzel Bir Puan İle Geçtim. Şimdi Sayenizde Aileme kavuşacağım.. Herkese tavsiye ederim. Kazananlar linkinden belgemi görebilirsiniz :)

    mustafabodur87@hotmail.com

    16 Haziran 2017
  • Hasan Sevmez

    Öncelikle Hilal Hocama sonsuz teşkkürlerimi sunarım.Çok sabırlı ve detaylı anlatımları sayensinde sınavda hiç zorlanmadık. Fatih Hocama da ayrıyetten teşekkür ederim.Eger A1 Seltifikasına ihtiyacınınz varsa tüm kalbimlee ve vicdanımla söyleyebilirm ki Hilal Hocamızla tanışın ve bu Kampüsü tercih edin bizler çokk memnun kaldık !  20 günlük kurs boyunca baya şeyler ögrendik. Yorumu okuyan arkadşlara sesleniyorum kesinliklee kampüs dil kursu biz pişman olmadık sizde olmayacaksınız?? İlk girişte sınavı kazanıp belgenizi alacaksınız bundan emin olun :)

    18 Mayıs 2017
ÖĞRENCİ YORUMLARI
  • Esma Yılmaz
    Mehraba ben iyiki Hilal ve Fatih hocayı tanımışım çok teşekkür ederim sizler sayesinde A1 Almanca se...
  • Murat Safak
    Sehr kompetent und freundlich. Vielen Dank   murat.safak@yahoo.de ...
  • Selda şafak
    Kısa surede Belgeyi kazanmamiza yardimci olan Fatih hocam ve tabiki İsmail hocamıza canı gönülden teşekk&...
  • Özgür oruç
    Bir kurs ve kursun hocası öğrencilerine hem eğitim hemde bilgi aktarma anlamında ancak bukadar verimli olabilir .&u...
  • Murat aydin
    Merhaba degerli dostlar ben kampüs dil eğitim merkezinden ders aldım ve başarılı bir şekilde sertifikam&#...
  • Yeliz Bynsl
    7 hafta da online olarak belgeyi almayı sağladıkları için başta ben tereddüt ettiğim için ve ik...
BİZİMLE KAZANANLAR
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
  • Bizimle Kazananlar
Bizimle Kazananlar
FOTO GALERİ
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri
  • Resim Galeri

Yorum Yap

BİLGİ ALIN !

Lütfen bilgileri eksiksiz doldurunuz.
En yakın zamanda sizinle irtibat’a geçeceğiz.
Fatih Güngör ( Kurucu Müdür )

Merhaba,

A1 Almanca Dil Sertifikası Ve Aile Birleşimi Kursu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstermisiniz ?

14:38:40
Görüşmeyi Başlat